Művészi értékekre

2021.07.07. 15:00

Kulturális fesztiválok kaptak támogatást Vas megyében

Összesen 27,5 millió forintot nyert hat Vas megyei program a Nemzeti Kulturális Alap Kulturális Fesztiválok Kollégiuma 2021-es kiírásán. Most hirdették ki a támogatottak sorát.

Vas Népe

Művészeti értéket létrehozó és bemutató kulturális fesztiválok megrendezését támogatja az NKA, az idei nyertesek között hat Vas megyei program van, derül ki a napokban közzétett döntési listából. A Savaria Turizmus Nonprofit Kft. 13 millió forinttal támogatott, a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár hárommillióval, az őriszentpéteri Hétrét Kft. pedig hatmillió forinttal. A kőszegi Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház hárommillió forinttal, Velem önkormányzata 1,5 millióval szerepel a listán. Vas megyéből a Körmendi Kulturális Központ, Múzeum és Könyvtár kedvezményezett az idei fesztivállal, amelyre egymillió forintot ítélt meg a Nemzeti Kulturális Alap kollégiuma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában