Tepsi fesztivál

2021.07.12. 07:00

Magfélékből főztek a Vasi Skanzenben – Egy sztárséf is fakanalat ragadott Szombathelyen

Hagyományteremtő szándékkal szervezett gasztronómiai programsorozatot a Savaria Múzeum a Vasi Skanzenbe. Elsősorban magfélékből készült ételek, italok kerültek terítékre.

Cseh-Egyed Bernadett

Gyerekeknek és felnőtteknek szóló műsorok, koncertek, előadások, kézműves-foglalkozások, ételbemutatók sora várta szombaton a Vasi Skanzenbe látogatókat. Az egyik legnépszerűbb programnak Bede Róbert gasztroséf előadása bizonyult. A Tepsi fesztivál nem titkolt célja az volt, hogy népszerűsítse az ősi és az egészségtudatos táplálkozást, továbbá újabb színt vigyen a Vasi Skanzen életébe. A szervezők szerint egyre népszerűbbek a hagyományőrző, népi életmódot és kultúrát, valamint a vásárokra jellemző gasztronómiai sokszínűséget bemutató programok.

Kiemelt képen: Bede Róbert gasztroséf is főzött a Tepsi fesztiválon

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában