Pedagógusnap

2021.07.15. 12:41

Magasrangú állami elismerést kapott a vépi középiskola gazdasági ügyintézője

Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott pedagógusnap alkalmából Kovácsné Rozmán Gabriella, a Kisalföldi ASzC Vépi Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium gazdasági ügyintézője.

Tóth Kata

Pedagógusnap alkalmából adott át állami kitüntetéseket és szakmai díjakat dr. Nagy István agrárminiszter a Pesti Vigadóban. Ünnepi köszöntőjében kitért arra, hogy a nemzetet erősítik mindazok, akik az ország fejlődéséért, a hazai mezőgazdaság és élelmiszeripar korszerűsítéséért, az oktatás, a kutatás megújításáért dolgoznak, akik a szakterületükön kiemelkedőt alkotnak, és akik az életútjukkal követendő példát állítanak a felnövekvő nemzedékek számára.

Kovácsné Rozmán Gabriella közel négy évtizedes példaértékű szakmai munkájáért kapta az elismerést. Gazdasági ügyintézőként a gazdasági csoport meghatározó tagja, tevékenységével hozzájárul az intézmény gazdaságos és szakszerű működéséhez. Azt már Hollósi Éva igazgató mondja róla, hogy feladataiban precíz, megbízható, lelkiismeretes. Munkatársaival kiemelkedő a kapcsolata, személyisége pedig példamutató nemcsak a munkahelyi közösség, hanem a tanuló ifjúság számára is. Elkötelezettsége a vépi szakképző intézmény iránt meghatározó a napi munkavégzése során.

Kiemelt képünkön: Dr. Nagy István agrárminiszter, Kovácsné Rozmán Gabriella és Bagdán Boglárka, agrárszakképzésért felelős helyettes államtitkár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában