Eredmények

2021.07.29. 15:00

Nemzetközi lőverseny nyolcadik alkalommal Csepregen

A BEOSZ Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesülete 8. alkalommal rendezte meg a nemzetközi lőversenyét, amelyre osztrák és szlovén résztvevőket is meghívtak.

Vas Népe

Tizennyolc csapat jött el, köztük a Vasi Honvéd Bajtársi Egyesülete, a Határőr Nyugdíjasok Soproni Egyesülete, a Szombathelyi Határőr Nyugdíjasok Egyesülete, a Kőszegi Nyugállományúak Egyesülete, a Határőr és Rendőr Nyugdíjasok Nagykanizsai Egyesülete két csapattal, a szlovének kétkét veterán katona és rend őr egyesülettel képviselték hazájukat. Az Osztrák Bajtársi Szövetség Burgenlandi Tartományi elnöke betegség miatt lemondta a részvételt. A kezdők közül többen életükben először lőttek kispuskával. A lőlapokat László Attila nyugalmazott alezredes értékelte ki.

Egyéni helyezést értek el: 1. Bencsik Géza (Csepreg) 2. Bodó László (Nagykanizsa), 3. Takács Piroska (Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület).

Csapatban első lett a Határőr és Rendőr Nyugdíjasok Nagykanizsai Egyesülete, második a szlovén rendőr csapat, harmadik a házigazda csepregi csapat. A lőverseny után a rendezvény beszélgetésekkel folytatódott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában