visszatekintő

2021.07.11. 20:00

Összefogás, milliárdos bejelentés, Joli néni gyilkosának elfogása, horrorisztikus balesetek – Ez történt az elmúlt héten Vas megyében

Lemaradt netán az elmúlt 7 nap fontosabb vasi eseményeiről? Most bepótolhatja!

vaol.hu

Fotó: Cseh Gábor

Vasiak, ha összefognak: Kornélia családja maga elé engedte a két szombathelyi DMD-beteg fiút

Miután Noel megkapta az állami segítséget, új támogatottat keresett a Jótündérek nevű, több mint tízezer fős jótékonysági licitcsoport. A szavazások alapján az egyházasrádóci, agykárosult Kornélia nyert volna, de maguk elé engedték a két szombathelyi DMD-beteg fiút, Lackót és Dominikot. A részletekről ITT tájékozódhat.

Fotó: Kiss Veronika

Kifüstölték a celli világháborús bombát – Egy honvédségi gyakorlótéren semmisítették meg

Bombát fordított ki egy markoló az iszapból a Téglagyári tónál egy hete a nádas rendbetétele közben. A környéket lezárták, és a területet őrizték, míg a robbanószerkezetet el nem vitték. Az esetről részletesen ITT írtunk.

Gőzerővel épül az út Bucsu és Bozsok között – fotók

Látványos szakaszába érkezett a települést átszelő és Bozsokig vezető út építése. Várhatóan még a héten befejeződik a mintegy 4,7 kilométer hosszú szakasz aszfaltozása, amelyet az egyéb kiegészítő munkálatok követnek majd.

Fotó: Cseh Gábor

Bejelentés: több mint 1,2 milliárd forint érkezik Szombathelyre különböző fejlesztésekre

Dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő bejelentette, hogy több mint egymilliárd forintot kap a város a forráshiány miatt elhalasztott beruházásaira. A részletek nem sokkal később megjelentek a Magyar Közlönyben. A budai milliárdos, Ungár Péter által finanszírozott helyi portál pedig újfent bizonyította, hányadán áll a tényekkel. Pedig azok makacs dolgok.

Exkluzív: körbejártuk a tulajdonossal a leégett kőszegi Panoráma Hotel épületét – fotók

Gurály Ottó tulajdonos vezetett végig bennünket a közel 450 négyzetméteres létesítményben. A leégett hotel épületéről szóló beszámolónkat ITT olvashatja.

25 év után elfogták a gersekaráti Joli néni gyilkosát – videó

Elrendelték N. Zsolt letartóztatását, aki a gyanú szerint huszonöt évvel ezelőtt megfojtotta és kirabolta a 84 éves Joli nénit. A korábban rendőrként dolgozó férfi teljesen összeomlott. A részleteket ITT találja.

N. Zsolt meghallgatása után a Szombathelyi Törvényszéken
Fotó: Cseh Gábor

Négy ember megsérült Kámnál egy balesetben – fotók

Szombaton a déli órákban baleset történt Kámnál a 8-as és a 87-es főutak kereszteződésében. Egy Peugeot személyautó vezetője figyelmetlenül hajtott a 8-as útra a 87-es út felől, a főúton haladó Suzuki vezetője pedig a vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést. A balesetről ITT írtunk.

Fotó: Horváth Istvánné

Mentőhelikopter szállította Szombathelyre a sárvári baleset egyik sérültjét – fotók

Szombaton délután egy Audi személyautó haladt Sopron irányába a 84-es főúton, amikor a sofőr figyelmetlen volt és későn vette észre az előtte balra kanyarodni szándékozó, de forgalmi okok miatt megálló Renault személyautót. A balesetről bővebben ITT tájékozódhat.

Fotó: Horváth Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában