Frissen Vasból

2021.07.06. 22:06

Rendőrautó koccant egy autónak a baleseti helyszínelés végén

Ahogy korábban beszámoltunk róla, egy BMW és egy Toyota ütközött össze kedd este Szombathelyen, a Zanati úton. A baleseti helyszínelés végén egy másik rendőrautó érkezett a helyszínre, mivel a helyszínelőnek máshová kellett mennie, ez a másik rendőrautó biztosította volna a helyszínt a műszaki mentés végéig a forgalmas úton.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

A baleseti helyszínelő rendőrautó hátratolatott volna, hogy helyet adjon az épp érkező másik rendőrautónak, de a sofőr későn vette észre, hogy időközben a zöld jelzés miatt egy Peugeot személyautó érkezett a rendőrautó mögé. A rendőrautó a Peugeot oldalának koccant. Szerencsére sem személyi sérülés, sem nagyobb anyagi kár nem keletkezett. A rendőr elnézést kért az okozott kellemetlenségekért.

Ilyen esetben, amikor rendőrségi jármű szenved balesetet, másik rendőrkapitányságról érkezik egy másik baleseti helyszínelő, jelen esetben Sárvárról.

Fotók: Horváth Balázs

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ket-auto-utkozott-szombathelyen-a-zanati-uton-5091779/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=vaol&fbclid=IwAR0q6j3k5U-3sCIua-lZ9i2xiwY678AYfPyQvOyuLmeFYOEcGUN29FGbDOo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában