választás

2021.07.18. 07:00

Tisztújító közgyűlést tartottak a répcelaki horgászok – Öcsi bácsi két évtized után búcsúzott

Tóth János – Öcsi bácsi, ahogyan sokan ismerik – egyesületi elnök két évtized után búcsúzott a tisztségtől, megköszönve a támogatást és az együttműködést. Az új elnök Kádi Attila lett, a gazdasági vezető és a titkár személye nem változott.

VN

Fotó: VN

A Répcelaki Bányász Horgász Egyesület július első vasárnapján rendezte meg hagyományos közgyűlését, melyen a vezetők beszámoltak az elmúlt egy év történéseiről és az elvégzett közösségi feladataikról. Az idei ülés nemcsak abban volt rendkívüli, hogy a járványügyi helyzet miatt januárról el kellett halasztani az ülést nyárra, hanem az ötévente kötelező tisztújításra is most került sor a vezetőség mandátumának lejárta miatt.

Tóth János egyesületi elnök megköszönte vezetőtársainak és a répcelaki horgászoknak az elmúlt két évtizedben tanúsított támogatását és az együttműködést, majd Kiss Zoltán, a jelölő bizottság elnöke ismertette a jelölteket az új elnökségbe. Az elnöki pozícióra Kádi Attilát jelölték, gazdasági vezetőnek ezután is Kovács Erikát szerette volna a tagság, a titkári posztra is hosszabbítást javasoltak Nagy György személyében. A felügyelő bizottság élén Kádi Attilát Ágoston Zoltán váltja a javaslat szerint, munkáját Töreki Zoltán és Bata Gábor segíti majd.

A fegyelmi bizottságot ezután is Pataki Ferenc vezeti, ifj. Galambos Károly és Könczöl András tagságával. A közgyűlésen megjelentek teljes egyetértésben szavazták meg a jelölteket. A közgyűlésen jelen lévő Puskás Norbert, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége ügyvezető elnöke köszönetét fejezte ki Tóth Jánosnak az elmúlt húsz évben kifejtett önkéntes munkájáért, majd egy szövetségi ajándékcsomagot adott át emlékül a leköszönő elnöknek. Kádi Attilának a megválasztásához gratulált, és kérte az egyesület tagságának, vezetésének aktív támogatását az új elnök munkájához, aki már eddig is rengeteget tett a répcelaki horgászokért.

Végül tájékoztatta a megjelenteket a horgászokat érintő aktualitásokról, jövőbeni tervekről, fejlesztésekről. Zárásként Őri Csaba – aki a répcelaki önkormányzat képviseletében volt jelen – szintén megköszönte Tóth János, Öcsi bácsi munkáját, és további sikereket kívánt Kádi Attilának a következő ötéves ciklusra.

Kiemelt képen: Tóth János – Öcsi bácsi – két évtized után köszönt le az elnöki tisztségről

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában