tűzoltók

2021.08.02. 07:00

A csepregiek is részt vettek a répcevisiek jubileumán

Versennyel és bemutatókkal ünnepelt szombaton Répcevis Önkéntes Tűzoltó Egyesülete, velük ünnepeltek a csepregi tűzoltók is.

Bakos Ágnes

A csepregi tűzoltók Répcevisen

Fotó: Csepregi ÖTE

A Csepregi Önkéntes Tűzoltó Egyesület ifjúsági lánycsapata is résztvevője volt a szombaton tartott répcevisi jubileumi programnak. Idén 125 éve, hogy megalakult a Győr-Moson-Sopron megyei településen az önkéntes tűzoltóság, ezt ünnepelték nagyszabású rendezvénnyel. Versenyt és tűzoltó bemutatókat is tartottak az évforduló alkalmából.

A csepregi tűzoltók Répcevisen
Fotó: Csepregi ÖTE

A csepregi fiatalok számára mintegy „bemelegítés” volt a répcevisi program, hiszen a térség meghatározó versenyére készülnek. Két hét múlva, augusztus 14-én Peresznyén rendezik a Répce-kupát, azon a tűzoltóversenyen is ott lesznek. A július pedig nemcsak a

hónapot záró verseny miatt volt mozgalmas a csepregi tűzoltóknak: bőven számoltak riasztásokat is. Vonultak számos műszaki mentéshez és tűzesethez, összesen több mint tizenöt riasztáshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában