Frissen Vasból

2021.08.21. 09:00

Arany minősítést kapott a Reményik Suliszínház

Emellett a szombathelyiek bezsebelték a témaválasztás aktualitásáért, valamint színészi alakításért járó különdíjakat is a III. Országos Diákszínházi Fesztiválon.

vaol.hu

Fotó: Országos Diákszínjátszó Egyesület

Az Országos Diákszínjátszó Egyesület közösségi oldalán számolt be arról, hogy a III. Országos Diákszínházi Fesztiválon a Csáki Judit, Naszlady Éva, Körömi Gábor alkotta zsűri miként értékelte a résztvevőket. Tarolt a szombathelyi Reményik Suliszínház, amelynek tagjai Kalapos Éva Massza című alkotását állították színpadra Grünwald Dávid és Németh Gyöngyi rendezésében. Dávid amúgy a suliszínház régi, visszajáró tagjaként vett részt az alkotómunkában: nemcsak játszott benne, de a dramaturgia kidolgozásában és a rendezésben is nagy szerepet vállalt. Az előadást a zsűri arany minősítéssel jutalmazta. Ezzel együtt a darab kiérdemelte a témaválasztás aktualitásáért járó különdíjat, valamint Katona Márk ragyogó alakítása révén az egyik színészi különdíjat is elhozta a szombathelyi színjátszó csoport.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában