fesztivál a köbön

2021.08.09. 11:30

Dübörögtek a motorok Sárváron – Telt házas koncertekkel és felvonulással zajlott a Vármeeting

Négynapos programmal ünnepelt a XX. Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál a Nádasdy-várban. Szinte minden este megtelt a neves hazai zenekarok koncertjeire a várudvar és sor került a hagyományos motoros felvonulásra is.

Pajor András

jjj

Fotó: Pajor András

– A jubileumra külföldi zenekarokat is hívtunk volna, de a vírushelyzet sok mindent felülírt. A rendezvény így is különleges élmény, hiszen a koncertek helyszíne európai viszonylatban egyedülálló. Sokan érkeztek Ausztriából és Németországból is – mondta el Králl Csaba főszervező. Idén is sátorozhattak a találkozóra jövő vasparipások a vár külső udvarán, tovább fokozva a fesztiválhangulatot.

Átsuhantak a motorosok Sárváron, ide is tértek vissza
Fotó: Pajor András

Csütörtökön, az első estén a Tortuga, az 50 éves fennállására készülő Lord és a Hooligans lépett színpadra. A több ezer rockrajongót péntek este az I’m Dorothy, az Alvin és a mókusok, a Tankcsapda és a Bad Ferro szórakoztatta. A csaknem félezer motoros szombaton délután vonult fel negyvenöt kilométeres útvonalon. A szombat esti fellépők: a Down For Whatever, a Pokolgép és a Road együttes. A hatalmas bulizós hétvégét a Con Classe, a Hollywood Rose, a Depresszió és a Kowalsky meg a Vega koncertje zárta.

Telt házat vonzott a Pokolgép szombaton este a Nádasdy-vár udvarán
Fotó: Pajor András

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában