Frissen Vasból

2021.08.03. 17:27

Nem kell a Momentumnak trollkodni elég, ha magukat adják!

Az ellenzéki előválasztási cirkusz újabb állomása.

Lőrincz-Farkas Eszter

Fotó: Pixabay

„31/178/90 barna hajú és szemű állatorvos keresi azt a 18 évnél idősebb, Körmend környéki magyar állampolgárt, akinek a választottja lehet. Minden momentumot szeretnék megélni veled, nekem kimondhatod a problémáidat, és segítek megoldani őket! Jelige: Válassz engem!”

Ez a hirdetés jelent meg tegnapi lapszámunkban. Mint későb kiderült, az ellenzéki előválasztási cirkusz egyik jelöltje adta fel toborzási szándékkal. Maradjunk annyiban, a feladás körülményeit tekintve, hogy azért annyira nem volt tökös, hogy személyesen battyogjon be lapunk ügyfélszolgálati irodájába. Bár nem tudom, mitől tartott, nem gondolom, hogy bárki felismerte volna. Minden esetre győzelemittasan tálalta a facebookon, hogy megjelent a burkolt politikai hirdetése és milyen frankó csávó, hogy ezt senki nem szúrta ki. Majd felsorakoztak a baloldal helyi krónikásai is, hogy világgá kürtöljék Dobrev pártfogoltjának komolytalan akcióját. Nyilván a helyi propagandisták sem bírták ki kommentár nélkül: Zseniális akció! Csak így tud bekerülni egy momentumos a megyei napilapba.

Amúgy senki nem olvassa a Vas Népét – és hasonlók. Na, akkor csak néhány tény. 1. A „kutya nem olvassa Vas Népét” jelenleg az ország legnagyobb lefedettségű megyei napilapja. 2. A megyében kivétel nélkül minden településen vannak olvasóink. 3. A Momentum helyi politikusairól többször is írtunk. Bizonyára olvasóink is emlékeznek arra, amikor bemutattuk a szombathelyi momentumos szakdolgozatát vagy beszámoltunk Cseh Katalin cégeinek kemény munkával megszerzett uniós pénzeiről. Hazugság tehát, hogy a Momentum teljesítményéről ne számolnánk be. De ha már trollkodás. A kedvenc trollkodásom a Momentumtól az volt, amikor sajtószabadságot követelve vonult szerkesztőségünk elé az azóta már Ungár Péter budai milliárdos, lmpés politikus lapjánál újságíróskodó helyi momentumos. Azt nem tudjuk, mit akart, azt viszont igen, hogy a csengő helyett a lámpakapcsolót nyomogatta a Széll Kálmán utcai szerkesztőségnél. Egy biztos nem kell a Momentumnak szándékosan trollkodni. Elég, ha magukat adják. Na ez a szint 2021-ben Vas megyében a Momentumnál.

Kapcsolódó cikkek:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-momentum-szombathelyi-elnoke-ment-neki-tevedesbol-a-nepviseletnek-3923385/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ungartol-megkerdeztek-koztiszteletben-allo-szemelyek-lejaratasara-tartja-e-fent-a-lapjat-4840162/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-baloldali-kampany-csucsa-kiderult-ki-mikor-volt-ittas-szombathelyen-5141633/

https://www.vaol.hu/vezeto-hirek/szombathelyen-nem-zavarja-czegledy-csaba-szemelye-a-momentumot-3369825/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában