Neves fellépők

2021.08.31. 07:00

Félezren szórakoztak az Őszi Hacacáré sárvári koncertjein

Mintegy félezren vettek részt és szórakoztak együtt a Posta téren kialakított koncerthelyszínen, ahol az Őszi Hacacáré országos rendezvénysorozat keretében a Lóci játszik zenekar, majd a Margaret Island lépett színpadra.

Pajor András

Fotó: Pajor András

A közösségi élet újraindulásával az augusztus végétől október végig tartó kilenchetes időszakban indult, neves előadók közreműködésével zajló, ingyenes, védettségi igazolvánnyal látogatható eseménysorozat célja az „összetartozás közös megünneplése”, amit hosszú elzártság után, újra személyesen, együtt lehet megtenni. A koncertre kilátogatott Ágh Péter országgyűlési képviselő, Kondora István polgármester és dr. Máhr Tivadar alpolgármester is.

– A kormány oltási kampánya révén szabad nyarunk volt, ez alkalmat adott az együtt töltött pillanatokra. Sárváron is számos olyan program volt, amely közösségi élményt tudott nyújtani a város lakóinak és az ide érkezőknek. A magyar kormány fontosnak tartja, hogy ennek az együttlétnek az örömét minél többször meg tudjuk tapasztalni. Ezért itt és szerte az országban mintegy 130 helyen koncertek lesznek, amelyek állami támogatással valósulhatnak meg – mondta Ágh Péter. Hozzátette, ugyanakkor arra is fel kell hívni a figyelmet, hogy a járvány még nem ért véget. A híreket figyelve látszik, hogy a negyedik hullám különböző módokon próbál támadni. Ezért akik még nem éltek eddig az oltás lehetőségével, most tegyék meg!

– Abban a szerencsés helyzetben voltunk ezen a nyáron, hogy újra egy kicsit fel tudtuk idézni a korábbi nyarak hangulatát. Folyamatosan ébren kell tartanunk azt az érdeklődést, amelyek a városi rendezvények iránt nyilvánulnak meg. Ha a mostani koncert után a Szüretet és a Simon-Júdás Vásárt is sikerül megtartanunk, akkor ez a szezon is jól zárulhat – mondta Kondora István.

Kiemelt képünkön: Ágh Péter, Kondora István és dr. Máhr Tivadar az Őszi Hacacáré sárvári koncertjén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában