Frissen Vasból

2021.08.16. 17:30

Három napon át zajlott a IV. Győrvári Sör és Csülökfesztivál – fotók

Három napon át zajlott a IV. Győrvári Sör és Csülökfesztivál a sportpályán, sok zenével, finom falatokkal, több ezer érdeklődővel.

Vas Népe

Jó étel és ital, jó program és jó társaság kell egy fesztiválhoz, ha ez a mesterhármas megvan, akkor a siker garantált – mondta Kaczor Zsolt polgármester, akinek becslése szerint a három nap alatt majdnem tízezer ember megfordult a régi focipályán – annak ellenére, hogy az emberekben még mindig van félsz a Covid miatt, és még mindig sok fiatal nincs beoltva.

Amint megtudtuk: a győrváriak számára a belépés ingyenes volt, csak előzetesen regisztrálni kellett, ezek alapján elmondható, hogy a falu lakosságának hatvanöt százaléka fesztiválozott. Sokan érkeztek Vas és Zala megyéből, voltak vendégek Budapestről, Székesfehérvárról, Balatonfüredről, Veszprémből, Győrből. Komplett baráti társaságok is utaztak ide, akik a környéket is bejárták napközben.

A koncertek területére csak oltási igazolvánnyal lehetett belépni, amit a bejáratnál ellenőriztek. Pénteken a Groovehouse, DJ Dominique, a Rio zenekar szórakoztatták a közönséget, Majka nem tudott eljönni, de Curtis itt volt, és beugrott a fél országot megmozgató Kowalsky meg a Vega.

A szombati retró fesztiválon az Ufo update, Kaczor Feri, Zoltán Erika, a Kozmix, Náksi Attila, Kasza Tibi és a Fáraó zenekar lépett fel, vasárnapra Csepregi Évát (Neoton Familía), Korda Györgyöt és Balázs Klárit, sztárvendégként sokak kedvencét, Rúzsa Magdit várták, de a rossz időjárás miatt az végül elmaradt.

A fejlesztésre szánt rendezvénytér az esti koncertekre telt meg, ezekben a napokban autókaravánok vonultak Győrvár felé.

Kiemelt képünkön: Kaczor Zsolt polgármester (középen) a jó koncertprogramhoz csülkös tálat társított

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában