Frissen Vasból

2021.08.10. 11:30

Karbantartási munkákat végeznek a sárvári Rába hídon

A 84-es főút 63-as kilométerszelvényéhez közel, a sárvári III. Nádasdy Ferenc Rába hídon a Balaton felőli hídfőnél meghibásodott a dilatációs szerkezet.

vaol.hu

Fotó: VN

Tekintettel arra, hogy egy speciális elemről van szó, amelyet külön le kell gyártania a kivitelezőnek, ezért jelenleg is csak félpályás korlátozás mellett haladhat a forgalom. A szerkezeti elemek gyártása már folyamatban van, azok szállítása szeptember közepén várható, ezt követően végezhető el a meghibásodott dilatáció garanciális javítása – közölte a Magyar Közút.

A félpályás korlátozás idején időszakosan hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A közútkezelő a közlekedők türelmét és megértését kéri a kivitelezővel együtt a munkák befejezéséig, illetve azt, hogy a hídra telepített jelzőlámpás forgalomirányításnak és a kihelyezett ideiglenes korlátozásoknak megfelelően közlekedjenek a műtárgyon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában