Mentés

2021.08.31. 07:00

Közlekedési balesethez, gázszivárgáshoz, autóban rekedt kisgyermekhez vonultak a vasi tűzoltók

vaol.hu

Két személygépkocsi ütközött a 88-as számú főúton Sárvár közelében. Az ütközés következtében az egyik jármű az árokba csapódott. A sárvári hivatásos tűzoltók az útpályát elhagyó autó roncsából kettő ember feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki, majd áramtalanították a gépjárműveket. A közúti közlekedési balesetben hét ember sérült meg, egy ember életét veszítette – olvasható a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Szivárgott a gáztartálya egy benzin-gáz üzemű személygépkocsinak Szombathelyen, a Kőrösi Csoma Sándor utcában. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a biztonsági szelep elzárása után a műszaki meghibásodást egy speciális tapasszal megszüntették. A káresetnél nem sérült meg senki.

Kisgyermek rekedt egy személygépkocsiba Szombathelyen, az Aranypatak utcában egy bevásárló központ parkolójában. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a mentőszolgálattal közösen a véletlenül bezáródott járműből a gyermeket kiszabadították, akinek az ijedtségen kívül nem esett baja.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.vaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/halalos-kozlekedesi-baleset-tortent-sarvar-tersegeben-5237357/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában