Isten éltesse!

2021.08.05. 07:00

Pápoci szépkorúakat köszöntöttek 100. születésnapjuk alkalmából

Az elmúlt három hétben két pápoci lakost köszönthetett a faluvezetés századik születésnapján: Lukács Lászlónét és Nemes Imrénét.

Tersztyánszky Krisztina

Fotó: VN/Pápoc

Lukács Lászlóné született Kitajka Erzsébet Vésztőn, de rendszeresen látogattak Pápocra, majd 1981-től otthonuknak választották a települést, ahol rengeteg időt töltöttek kertészkedéssel. Két gyermeket nevelt, három unokája és három dédunokája

született. Érdekesség, hogy két testvére 103, illetve 105 évig élt.

Ida nénivel Nováky Ernő és Nagy Balázs
Fotók: VN/Pápoc

Néhány hét különbséggel köszöntötték Pápocon Nemes Imréné Imre Idát, aki Szentmiklósfán, egy Pápoccal öszszeolvasztott kistelepülésen született. Házasságát követően öt gyermeke született. Ida nénit gyermekei öt unokával, és négy dédunokával ajándékozták meg. Unokáit mindig nagy szeretettel nyaraltatta a Burgenlandi (Pápoc Kossuth Lajos utcáját nevezik így) családi házban.

Kiemelt képen: Erzsi néni mellett Imre Gézáné alpolgármester, Nagyné Bak Annamária képviselő és Nováky Ernő polgármester

Ida

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában