horogra akadt

2021.08.24. 19:15

Parádés zsákmány – Kapitális harcsát fogott ki egy vasvári horgász

Kapitális, 28,8 kilós harcsát fogott a zsenynyei horgásztavon Takács Bálint vasvári horgász – ráadásul pergetve, ami igen komoly teljesítmény.

Tóth Gábor

Fotó: VN/Fish Farm

A Fish Farm Sporthorgász Egyesület vasvári pecása, Takács Bálint egy 42 órás maratoni pergetős horgászversenyen (Webfishing-Zsennye Kupa) vett részt Zsennyén, amikor a kapitális harcsa horogra akadt. A fárasztás majdnem két óráig tartott – nehezen adta meg magát a hal. A felszerelés: csali – sebile flatt shad 66; bot – daiwa ninja x spin 5-20 g; zsinór – 0.13 daiwa jbraid 8x; orsó – ryobi ecusima 3000; saját készítésű harapásálló előke. Érdekesség, hogy Takács Bálint egyébként remek „szezont” fut, ugyanis idén tavasszal fogott egy 34 kilós harcsát is, Zsenyét – így a mostani harcsa „csupán” pályafutása második legnagyobb fogása. A rutinos vasvári pecás társa, segítője mindkét alkalommal Barti Miklós volt – kipróbált kettős az övék.

Kiemelt képen: Barti Miklós (balra) és Takács Bálint – valamint a 28,8 kilós fogás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában