Isten éltesse!

2021.09.24. 07:00

A 90 éves Marika nénit köszöntötték Répcelakon

Ismét a város egy szépkorú lakóját köszönhette dr. Kiss Julianna jegyző és Szabó József polgármester. Winkler Ferencné ugyan életvitelszerűen nem él a városban, de mindig is sok időt töltött – és tölt most is itt: lakcímkártyája Répcelakra szól, így a helyi városvezetés köszöntötte a nagy napon.

Polgár Patrícia

Katona Mária ötgyermekes családba született kilencven évvel ezelőtt Simaságon, és ott is élt egész életében. Egy gyermeke született, ám korán özvegyen maradt, 1989 óta élt egyedül otthonában.

Marika néni – ahogy mindenki szólítja és emlegeti – a helybeli termelőszövetkezet könyvelőjeként ment nyugdíjba, majd az ezüstévekben a Répcelaki Takarékszövetkezet simasági kirendeltségének pénztárosa volt egészen 80 esztendős koráig. Négy éve, 86 éves kora óta él a simasági idősotthonban, de – amikor a vírushelyzet engedi – a hétvégéket Répcelakon tölti fiánál és családjánál.

Az életvidám asszony szép kora ellenére is jó egészségnek örvend. Köszöntőjét a családtagok – fia, menye, unokája és két dédunokája – mellett Budapesten élő szeretett húga, valamint két barátnője és a répcelaki önkormányzat képviseletében Szabó József polgármester, valamint dr. Kiss Julianna jegyző ülték meg vidám hangulatban.

Szép időben, kerti partin, közös étkezéssel, estébe nyúló beszélgetéssel ünnepelték meg együtt a kerek jubileumot. Volt miről mesélni, beszélgetni: Marika néni tevékeny életében sok emléket halmozott fel. További jó egészséget kívánunk neki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában