Magyar Falu Program

2021.09.21. 07:00

A közösségi tér és a rendelő is megújult Söptén

A kormány támogatásával, a Magyar falu programban megújult az orvosi rendelő, a faluház közösségi tere és az óvodai játszótér a településen. Az ünnepélyes átadót szombaton tartották.

Cseh-Egyed Bernadett

A közösségi élet kényelmesebbé, jobbá tételét szolgálják a közelmúltban megvalósult fejlesztések Söptén. A település 29,6 millió forintot nyert az orvosi rendelő felújítására és további hárommilliót új orvosi eszközökre. Mintegy 50 millió forintból szépült meg a faluház közösségi tere, és valamivel több mint négymillió forintot fordítottak az óvodai játszótér bővítésére, sorolta Nagy Róbert polgármester. A falunap részeként megtartott hivatalos átadón Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője úgy fogalmazott: az elmúlt évek közös munkája révén folyamatosan szépül a falu, folyamatosan olyan körülményeket igyekeznek biztosítani az itt élőknek, amelyek az otthonosság érzetét keltik. A jövőben is ezért dolgoznak majd.

Kiemelt képünkön: Ágh Péter, Komláti Tibor, Rostásné Fazekas Erzsébet, Nagy Róbert, Csizmazia Varga Katalin és Major Péter az átadón

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában