Elismerés

2021.09.21. 12:30

Az év rendőre Szentgotthárdon: Lukács Zoltán

Lukács Zoltán rendőr alezredes, Szentgotthárdi Rendőrőrs rendészeti alosztályának vezetője lett az év rendőre Szentgotthárdon. Az oklevelet és a dísztőrt a szeptemberi képviselő-testületi ülésen vehette át Huszár Gábor polgármestertől és Horváth Tibortól.

Tersztyánszky Krisztina

Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Szentgotthárdi önkormányzat

Lukács Zoltán rendőr alezredes Ajkán született 1974-ben. A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Kossuth Lajos Katonai Főiskolai Kar határőr szakán 1996-ban szerzett diplomát, Szentgotthárdon kezdte meg határőrtiszti szolgálatát. A határőrség rendőrséghez történő integrációjáig, 2008. január 1-jéig különböző parancsnoki beosztásokat látott el a város határőr egységeinél. A rendőrségen a Szentgotthárdi Rendőrőrsön egy évig idegenrendészeti és bűnügyi nyomozói feladatokat végzett, 2009. január 1-jétől a Szentgotthárdi Rendőrőrs rendészeti alosztályának vezetését bízták rá, ezt a beosztást tölti be jelenleg is.

A Lukács Zoltán rendőr alezredes által irányított rendészeti állomány nagyban hozzájárult a Szentgotthárdi Rendőrőrs bűnügyi fertőzöttségének folyamatos csökkenéséhez, a bűnügyi felderítési mutatók javulásához. Mindez pedig hozzájárul a Szentgotthárdon élők és az idelátogatók biztonságérzetének növekedéséhez, a közbiztonság további erősödéséhez.

Kiemelt képünkön: Huszár Gábor és Lukács Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában