Labdarúgás

2021.09.27. 10:26

Az utolsó utáni pillanatokban mentett pontot a Táplán a Lukácsháza ellen – fotók, videó

Kellemes, nyárias időben játszották le a csapatok a 7. forduló mérkőzéseit a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban.

vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

Vasi Bádogos Kft. Táplán SE–Schott Lukácsháza SE 2–2 (0–1).

Táplánszentkereszt, 200 néző, v.: Mónos J.

Táplán: Gyécsek – Stieber, Karda, Vidák, Gombos (Horváth E.), Gyurcsányi (Fürdős), Németh B., Jantos, Huszár, Polgár, Horváth A. Edző: Borbás János

Lukácsháza: Molnár G. – Szentkúti, Gombás (Kovács Zs., Pungor), Lengyel (Németh N.), Osztrosits, Gugcsó, Németh R., Dan (Keresztényi), dr. László, Bősze, Németh Cs. (Takács). Edző: Sántha Szilárd

Gólszerzők: Horváth A., Németh B., ill. Keresztényi, Osztrosits.

A hazai csapat jól kezdett, a vezetést is megszerezte. De az örömet beárnyékolta, hogy az egyik kulcsjátékost sérülés miatt le kellett cserélni. A második félidőben tovább nőttek a gondok, újabb kényszerű cserét kellett eszközölnie a Táplánnak. A Lukácsháza ebben a játékrészben domináns szerepben volt, meg is fordította az eredményt. A hazaik nem adták fel, az utolsó percig küzdöttek és a végjátékban döntetlenre mentették a találkozót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában