Pályázat

2021.09.25. 07:00

Bolyais megújulás – Projektzáró és családi nap a patinás szombathelyi iskolában

Az ELTE Bolyai János Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola több pontja is részlegesen vagy egészen megújulhatott az EMMI EFOP pályázatán elnyert 170 millió forintos támogatásból.

Polgár Patrícia

Kukor Ferenc igazgatóhelyettes a megújult tereket mutatja

Fotó: Cseh Gábor

Az intézmény igazgatója, Papp Tibor elmondta: új, szellőztethető tetőt kapott a tornaterem, de megújultak a hozzá tartozó öltözők és vizesblokkok is. A diákok legnagyobb örömére az iskola összes mosdója megújult, és teljesen érintésmentes lett: mozgásérzékelős világítással, fotocellás vízöblítéssel és automata szappan- és kézfertőtlenítő-adagolókkal gazdagodott. A korábbi 43 mellé pedig plusz 15 mellékhelyiséget is kialakítottak.

Kukor Ferenc igazgatóhelyettes a megújult tereket mutatja
Fotó: Cseh Gábor

A tegnapi projekt- záró rendezvényen részt vett dr. Scheuer Gyula, az ELTE kancellárja, kiemelve: a Bolyai-gimnázium Nyugat-Magyarország egyik meghatározó oktatási intézménye, így az ELTE mindent megtesz annak érdekében, hogy szakmailag és infrastrukturálisan fejlődni tudjon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában