MEGHOSSZABBÍTOTTÁK A LETARTÓZTATÁSÁT

2021.09.06. 16:07

Börtönben marad a csalással és sikkasztással gyanúsított győri énekes

A gyanú szerint több, mint százmillió forint összegű kárt okozott.

vaol.hu/kisalfold.hu

Fotó: Pixabay

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróság határozatáig, de legfeljebb 2021. november 6. napjáig meghosszabbította annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint több, mint százmillió forint összegű kárt okozó csalást és sikkasztást követett el – közölte dr. Máté Kinga, a Győri Törvényszék sajtószóvivője.

A férfi védője kérte a letartóztatás megszüntetését és a gyanúsított szabadlábra helyezését, ezt a bíróság elutasította.

Indokolásuk szerint, valószínűsíthető, hogy szabadlábra helyezése esetén a hatóságok részére elérhetetlenné válna. Hozzátették, hogy a férfi az első kihallgatása után is követett el olyan bűncselekményeket, mint amivel gyanúsítják.

E körülmény, valamint a bizonytalan anyagi helyzete, a felhalmozott tartozásai, azok mértéke valószínűvé teszik, hogy szabadlábra, vagy enyhébb kényszerintézkedés hatálya alá kerülése esetén ismételten vagyon elleni bűncselekményeket követne el – tudatta dr. Máté Kinga.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában