Frissen Vasból

2021.09.13. 14:00

Esélye sem volt Frodónak – A belvárosban végzett áldozatával a két megszökött harci kutya

Ahogy azt megírtuk, vasárnap hajnalban a Kiskar utcában két amerikai staffordshire terrier megtámadott egy bichon havenese-t. Frodónak esélye sem volt – az esetről Frodó gazdája számolt be a közösségi oldalon.

Vas Népe

STAFF staffordshire terrier keverék kan kutya, másfél éves, néhány napja találták Szombathely északi részében.

Információink szerint az eset vasárnap hajnali 5 órakor történt a Kiskar utcában. A két staffordshire terrier feltehetően megszökött, majd a belvárosban gazdája szeme láttára esett neki Frodónak, a tizenéves bichon havanese kutyának, amelynek esélye sem volt – nem élte túl a brutális támadást.

A helyszínre rendőrök érkeztek, úgy tudjuk, a két staffordshire terriert egy járókelő tette be a rendőrautó csomagtartójába, és információink szerint a rendőrök már megtalálták a gazdájukat.

A környéken élők érdeklődésünkre elmondták, hogy ők sem érzik biztonságban sem magukat, sem kedvenceiket, ha a közeli kuttyafuttatóra viszik őket, a közeli lakásokban ugyanis többen tartanak pitbullokat, amelyek olykor meg-megjelennek a futtatón. Ezért aztán a kutyatulajdonosok gázspray-vel felszerelkezve viszik sétálni kedvenceiket.

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/brutalis-kutyatamadas-szombathelyen-5284025/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=vaol&fbclid=IwAR3YR30ZuWdr3r3BfBG-CtXOUUBP3AUTNE1LLM55VAbrt0Va29m069z4zfc

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában