Frissen Vasból

2021.09.23. 06:55

Folytatódik az őszies időjárás, de ma már eső nélkül

Felhős, napos időszakok váltakozása alakítja a szerdai időjárást Vasban.

vaol.hu

Fotó: Elekes Gergő/feol.hu

Csütörtökön a reggeli párafoltok feloszlása után napos, gomolyfelhős idő lesz. Zápor inkább csak eleinte az északkeleti tájakon fordulhat elő. A délnyugati szél napközben fokozatosan megélénkül. Reggel 2 és 12, délután 17 és 22 fok között alakul a hőmérséklet – írja a köpönyeg.hu előrejelzésében.

Fronthatás nem terheli szervezetünket, de a hidegfrontra érzékenyeknél a megfigyelések szerint az olyan általános tünetek – mint tartós, migrénes fejfájás, ingerlékenység, alvászavar, koncentrációs problémák – mellett várhatóan erősödni fognak a krónikus betegségek tünetei is. A szív-és érrendszeri betegségben szenvedőknél vérnyomás-ingadozás, szédülés jelentkezhet, valamint az arra érzékenyeknél az ízületi fájdalmak is felerősödhetnek. Korábbi műtétek és csonttörések helyén fájdalom alakulhat ki. A változóan felhős időben az időszakos napsütés pozitívan befolyásolja majd hangulatunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában