Frissen Vasból

2021.09.17. 17:36

Hende Csaba: ég és föld a különbség a két korszak között

Hende Csaba Szombathely országgyűlési képviselője pénteken délután a Fő téren írta alá a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! elnevezésű petíciót. A képviselő szerint ez jó alkalom arra, hogy összehasonlítsuk az elmúlt tizenegy esztendőt a 2002 és 2010 közötti időszakkal.

VN

Fotós: © Cseh Gábor

Fotós: © Cseh Gábor

Folyamatosan gyűjti a támogatói aláírásokat a szombathelyi Fidesz frakció a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! elnevezésű kampányban, pénteken kora délután is többen adták aláírásukat a Fő téren felállított standnál. Maga Hende Csaba parlamenti alelnök, Szombathely országgyűlési képviselője is ellátta kézjegyével a petíciót. Lapunknak elmondta: Ez és az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének évfordulója együtt jó alkalom arra, hogy összehasonlítsuk az elmúlt tizenegy esztendő és a 2002 illetve 2010 közötti, Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett szakaszt.

- A különbség ég és föld a különbség a két időszak között. 2010 óta az ország öles léptekkel halad előre, miközben leküzdöttük a vörösiszap katasztrófát, a dunai árvizet, a migrációs válságot, és most legutóbb a koronavírus-járvány első három hullámát – fogalmazott. Hende Csaba emlékeztetett: azt ígérték, annyi munkahelyet teremtenek, amennyit a válság megszüntet, és vállalásunkat lassan túl is teljesítik. Soha nem dolgoztak annyian Magyarországon mint most, az elmúlt negyedév gazdasági növekedése elérte a 17 százalékot. Ez a magyar gazdaságtörténet legjobb eredménye – hangsúlyozta Hende Csaba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában