koronavírus

2021.09.11. 10:05

Indul az oltási-lottó Burgenlandban

Szombaton indul az oltási-lottó Burgenlandban, mely értékes nyereményekkel csalogatja koronavírus elleni védőoltás beadatására azt a 10.000 embert, akik még nem oltatták be magukat a tartományban. Az oltási lottó célja, hogy november 11-ig Burgenland elérje a 80 százalékos átoltottságot.

vaol.hu

Fotó: ORF

A magyarok.orf.at beszámolója szerint három személygépkocsit, 1.000 darab tárgynyereményt, E-Bikeokat és utazási utalványokat is kisorsolnak a regisztráltak között. A nyereményeket nem sponzorok adják, hanem a tartomány fog fizetni értük, tájékoztatott Hans Peter Doskozil (SPÖ) tartományfőnök. „A beoltandók és a már beoltottak is részt vehetnek a nyereményjátékban. A részvétel feltétele a burgenlandi lakcím. Az oltási-lottóra szombaton 9:00 órától lehet regisztrálni Burgenland tartomány honlapján. „Ha csak például 9.900 újonnan beoltottat érünk el november 11-ig, azaz nem lesz meg a 10.000, akkor nem lesz sorsolás sem.„ jelentette ki a tartományfőnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában