Felhívás

2021.09.12. 17:00

Jelentkezni lehet a Boldog Batthyány-Strattmann László ösztöndíjpályázatra

vaol.hu

A pályázatra azok a Körmend város területén állandó lakóhellyel rendelkező felsőfokú (egyetemi, főiskolai) tanulmányokat folytató hallgatók jelentkezhetnek, akik megfelelnek a következő együttes feltételeknek:

- állami felsőoktatási intézményben, illetve az illetékes Minisztérium és az intézmények közötti megállapodás alapján nem állami felsőoktatási intézményben folyó nappali tagozatos, államilag finanszírozott, első, teljes idejű (nappali munkarend), alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben vagy osztatlan képzésben vesznek részt,

- anyagi, személyi, családi, egyéb körülményeik folytán az ösztöndíjra szociálisan rászorulnak,

- a pályázat benyújtását megelőző tanulmányi félévben, azaz a 2020/2021-es tanév második félévében tanulmányi átlaguk 4,5 vagy ezen átlag feletti volt.

A pályázók pályázatukat a Körmendi Közös Önkormányzati Hivatalban ( Körmend, Szabadság tér 7.) a Portán, vagy Stipkovics Imre köztisztviselőnél, illetve a www.kormend.hu honlapon hozzáférhető pályázati űrlapon kötelesek benyújtani. A pályázatok kötelező mellékleteinek felsorolását a pályázati űrlap tartalmazza.

A pályázatokat írásban, a pályázó által aláírva egy példányban kell benyújtani személyesen Stipkovics Imre köztisztviselőnél, vagy postai úton Körmend város jegyzőjéhez címezve.

A pályázat benyújtási, illetve postára adási határideje: 2021. szeptember 28.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában