Frissen Vasból

2021.09.23. 10:40

Kalapáccsal támadt barátnőjére a fiatalkorú férfi Szombathelyen

Azzal fenyegette a nőt, hogy megöli, testét pedig elrejti, így nem jön rá senki, hgy ő az elkövető.

vaol.hu

Forrás: Shutterstock

A Vas Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a Szombathelyi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és zaklatás vétsége miatt emelt vádat az ellen a fiatalkorú férfi ellen, aki kalapáccsal támadt a barátnőjére 2019 végén, az egyik éjjel Szombathelyen.

A vádirat szerint a vádlott lefogta a fekvő sértettet, majd felé lendítette a kalapácsot, amit megállított a sértett arca előtt. A vádlott megfenyegette a sértettet, hogy megöli, és részletezte neki, hogy elrejtené a testét, ezért nem jönne rá senki, hogy ő az elkövető.

A sértett a vádlott viselkedése és állandó fenyegetődzése miatt szakított a vádlottal 2020 tavaszán. A vádlott ebbe nem tudott belenyugodni, 5 hónap alatt 801 hívást kezdeményezett a sértett irányába és 64 üzenetet is küldött neki, majd megfenyegette telefonon, hogy vásárol egy fegyvert és megöli. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában