Isten éltesse!

2021.09.23. 13:00

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötték Tábor Sándorné Baba nénit Szombathelyen

Kilencvenedik születésnapja alkalmából személyesen köszöntötte Hende Csaba, a térség országgyűlési képviselője és Sátory Károly önkormányzati képviselő Tábor Sándornét. Anna néni, vagyis ahogy ismerősei szólítják, Baba néni közel a belvároshoz él két cicájával.

Cseh-Egyed Bernadett

Dr. Hende Csaba és Sátory Károly 90. születésnapja alkalmából gratulált Baba néninek

Fotó: Cseh Gábor

Több mint tíz éve hagyomány már, hogy a kormány a miniszterelnök által aláírt oklevéllel és jubileumi juttatással köszönti a 90, 95, 100 éves szépkorú állampolgárokat.

Tábor Sándorné a hétvégén dr. Hende Csaba parlamenti alelnöktől, Szombathely országgyűlési képviselőjétől és Sátory Károly önkormányzati képviselőtől vette át otthonában az elismerést.

Dr. Hende Csaba és Sátory Károly 90. születésnapja alkalmából gratulált Baba néninek
Fotó: Cseh Gábor

Anna néni, akit a környezetében egyébként mindenki csak Baba néninek szólít, Zalaegerszegen született, az ottani zárdába járt iskolába, katolikus nevelést kapott. 1952-ben ment férjhez, azóta él a vasi megyeszékhelyen: két gyermeke, két unokája és egy dédunokája teszi szebbé mindennapjait.

Tábor Sándorné egész életében a kereskedelemben dolgozott, a többi között az egykori Gyöngyös Áruház munkatársa és ABC-vezető is volt.

Nyugodt helyen, közel a belvároshoz lakik. Mostanában olvasással, televíziónézéssel tölti idejét és örömmel gondozza két cicáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában