Magas összegek

2021.09.09. 21:00

Közbringa Szombathelyen: eredménytelen lett az eljárás

Eredménytelenül zárult a szombathelyi önkormányzat közbringarendszerre kiírt uniós közbeszerzési eljárása, miután az ajánlattevők a rendelkezésre álló összegnél magasabb ajánlatot tettek.

Vas Népe

Mint arról korábban beszámoltunk, a város kerékpárosbarát fejlesztésének részeként, TOP-os forrásból valósulhat meg a közösségikerékpár-rendszer – ehhez uniós közbeszerzési eljárást írt ki az önkormányzat.

A Közbeszerzési Értesítőben napokban közzétett dokumentum szerint az eljárás eredménytelenül zárult, miután a legkedvezőbb ajánlatot tevő cég ajánlati ára is jóval magasabb volt, mint a rendelkezésre álló önkormányzati forrás. A hirdetmény adatai szerint mintegy 51,9 millió forint áll a város rendelkezésére, ehhez képest az egyik ajánlattevő 900 forint híján nettó 75 millió forintos, míg egy másik cég nettó 98,7 millió forintos árajánlatot tett. Az önkormányzat közbeszerzési bizottsága így az ajánlatok értékelése nélkül hozta meg az eljárás eredménytelenségéről a döntést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában