újszerű nyereményjáték

2021.09.13. 07:00

Lomi lottóval ösztönöznék környezettudatosságra a kőszegieket

Lomi lottó nyereményjátékot vezet be a város: azt szorgalmazzák, hogy a lakosság a mostaninál is többször vegye igénybe a kőszegi zöldudvar szolgáltatásait.

Tóth Kata

A Csepregi út melletti hulladékudvarba a kőszegiek a közszolgáltató által meghatározott mennyiségig ingyenesen szállíthatják be a háztartásukban felhalmozódott és szétválogatott hulladékot. A nyereményjátékban részt vevők – amennyiben a hulladékudvar szolgáltatásait választják – egy ellenőrző tömbből kitéphető sorszámot kapnak, ezzel havi sorsoláson vesznek részt. A nyerteseket vásárlási utalvánnyal jutalmazza a város. Két áruházlánc támogató partnerként csatlakozik a programhoz. A Lomi lottó próbaidőszaka szeptember 15étől az év végéig tart. A tapasztalatokat értékelve a jövőben is biztosítaná a lehetőséget az önkormányzat. Abban bíznak, hogy a játékkal fel tudják hívni a figyelmet a környezettudatosság fontosságára, és csökkenhet a közterületen vagy a természetben elhagyott hulladék mennyisége.

Kiemelt képen: A zöldudvar használatára buzdítanak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában