döntés született

2021.09.10. 07:00

Megvannak a Primák

Közgyűlést tartott a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Vas Megyei Szervezete csütörtökön délután.

Merklin Tímea

A közgyűlésen megtekintették a tíz Prima-jelölt kisfilmjét, és titkos szavazással megválasztották a három Primát, akik mellett egy közönségdíjas is lesz. A díjátadás november 26án lesz a Weöres Sándor Színházban, ahol kihirdetik majd az Ifjúsági Megyei Külön Díj, a 2020. év Megyei Vállalkozója, a 2020. év Vállalkozója és a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díj nyerteseit is. A közgyűlésen részt vett Gesztesi Béla, az országos szervezet ügyvezető igazgatója, aki elmondta: a pandémia alatt a VOSZ érdekvédelmi tevékenységet végzett, folyamatosan konzultált a kormányzattal és az érdekvédelmi szervezetekkel.

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal közösen elnyertek egy projektet, amelynek célja, hogy létrejöjjön egy olyan online platform, amely megkönnyíti a kis- és középvállalkozások adminisztrációs teendőit, stratégiai partnere lesz a NAV és a számlázz. hu is. Amint mondta: kockázatokkal terhelt időszak elé nézünk, csak együttgondolkodással, a problémák valós feltárásával, időbeli reagálással érhetők el eredmények. A küldöttválasztó gyűlésen újraválasztották Szárnyas János elnököt, országos küldöttet, aki úgy fogalmazott: – Nagy megtiszteltetés ez, és öröm, hogy velem lesznek azok, akik eddig is velem dolgoztak. Az elnök tájékoztatót tartott az elmúlt időszak fontosabb eseményeiről és a végzett munkáról.

Kiemelt képen: Türk Árpád, Kiss Péter és Szárnyas János a közgyűlésen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában