Program

2021.09.21. 07:00

Nagy Táncválasztó lesz Kőszegen is

Az ország 11 városában rendezik meg vasárnap a Nagy Táncválasztót, amelyen mintegy hatvan táncpedagógus közreműködésével több mint negyven táncstílus kipróbálására van lehetőség.

MTI

A Magyar Táncművészeti Egyetem és a Duda Éva Társulat Dobbantó című közös estjének próbája a Trafó Kortárs Művészetek Házában 2018. május 31-én este. A bemutatót június 1-jén este tartják.

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

A Táncpedagógusok Országos Szövetsége szervezésében az idén Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Kőszegen, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden, Szekszárdon, Budapesten és Sopronban várják az érdeklődőket, akik az egész napos program során ingyenes táncórákon, kerekasztal-beszélgetéseken, táncfilmvetítéseken és tánc­előadásokon is részt vehetnek.

A Válaszd a táncot! Válassz egy táncot! szlogennel meghirdetett program célja, hogy az ingyenes táncórákkal elérhetővé tegye a választás lehetőségét. A táncműfajok megismertetésén túl fontos a tánc és mozgás népszerűsítése, hogy minél többen a táncban találhassák meg az egészséges életmódhoz, a tudatos mozgáshoz és a közösségi élményhez vezető utat.

Kőszegen a Béri Balog Ádám Általános Iskolába várják a táncolni vágyókat, afro-jazz, country tánc, kontakt jóga, mazsorett és népi játékok is szerepelnek a kínálatban. A táncórák mellett táncfilmekkel, délelőtt kerekasztal-­beszélgetéssel, valamint a kőszegi és a szombathelyi táncegyüttesek bemutatóival is készülnek a szervezők.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában