hagyomány

2021.09.07. 07:00

Őszi nagy sportágválasztó Vasváron

Négy éve találkoznak az ősz eleji sportágválasztón a város és a Hegyhát szabadidőklubjai, egyesületei a Nagy Gáspár Művelődési Központ előtti téren.

Pogács Mónika

A cél, hogy bemutassák az érdeklődőknek, milyen sportolási, szabadidőtöltési lehetőségek közül választhatnak az egészséges életmód jegyében. Idén is változatos sportágak mutatkoztak be a fórumon. – Karateedző vagyok, van egy csapatom. Négy éve szerettem volna új tagokat toborozni, ezért határoztam el a rendezvény megszervezését, ahova más klubokat is meghívtam – mondta Szabolcs Gergely főszervező a kezdetekről. Az ötlet bevált.

A Gersekaráti Kötélugró DSE például már kezdetek óta résztvevője, szervezője az eseménynek. Most is az egyik legnépszerűbb sportutcarész volt az övék. A surrogó kötélhajtásba olykor karatékák, majd az alsóújlaki mazsorettes lányok vagy a vasvári dartsosok is beugrottak. Egymás sportágainak kipróbálása azonban kölcsönös volt, hiszen a kötelesek is végigjárták a sportutcát. Idén a természetjárással, a dartsszal, a karatéval, a mazsorettezéssel, az önvédelemmel, a jógával ismerkedhettek meg alaposabban is a résztvevők.

Kiemelt képen: Középen Szabolcs Gergely edző, főszervező

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában