Ingatlanbazár

2021.09.05. 11:30

Rakjon fészket a bükfürdői Birdland Villaparkban!

Lakás és wellness az egyben! Avagy ilyen egy igazán kellemes, mondjuk a nyugdíjas évekre szánt ingatlan ajánlat! Persze az érdeklődők számára nincs korhatár. Épp ezért izgatottan néztünk körbe az eladó otthonban. És nem csalódtunk!

ingatlanbazar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Nyugat-Dunántúl kiemelt üdülő helyén Bükfürdőn a Birdland Villaparkban kínálok eladásra egy igényesen kialakított második emeleti bruttó 57 nm-es (nettó 47 nm), újszerű, 1+2 szobás erkélyes lakást. A lakás közlekedő, amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, gardrób, fürdőszoba, WC helyiségekből áll. A terasz 13, 22 nm-es, amelyről festői kilátás nyílik a Alpok aljára a Kőszegi hegységre, golfpályára és a környék tavaira. A vételár tartalmazza az ingatlanhoz rendelt, kizárólagos használatú felszíni parkolót is. A lakás felszereléséhez tartozik a központi klíma, központi gázfűtés, valamint az internet csatlakozás és a tv csatornák elérhetősége is.[...]

Fotók: ingatlanbazar.hu

A Greenfield szálloda Wellnes and Spa központjában az alábbi szolgáltatások is igénybevehetőek: úszómedence használat, gyermek medence, fűtött kültéri medence, termálvizes medence, finn szauna, gőzfürdő, szauna, sóbarlang, herbárium. De mindezeken felül edzőterem, teniszpályák, aerobic szoba is elérhetőek. A villaparkot és a parkolókat személyzet tartja rendben egész évben. A sorompóval védett területen elegáns környezet várja a lakás tulajdonosát.”

További részletek és alaprajzok az oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában