gépjárműadó

2021.09.11. 15:00

Szerdáig kell befizetni a második részletet

Szeptember 15éig kell befizetni a gépjárműadó második részletét, utalás esetén a beazonosíthatóság miatt fontos, hogy feltüntessük az adószámot vagy az adóazonosító jelet.

VN

A gépjárműadó második részletét szeptember 15-éig kell befizetni a 410-es adónemhez tartozó, 10032000-01079160 számú, NAV Belföldi gépjárműadó bevételi számlára. Banki átutaláskor a közlemény rovatba az adószámot vagy az adóazonosító jelet kell beírni. Ha ez elmarad, akkor a NAV nem, vagy csak késedelmesen tudja a befizetett összeget a befizetőhöz kapcsolni. Aki pénzforgalmi számla nyitására nem kötelezett, az fizethet banki átutalással, csekken, az elektronikus fizetéseket és elszámolásokat biztosító alrendszeren keresztül szintén átutalással vagy akár az ügyfélszolgálatokon bankkártyával. Ha valaki elveszíti a csekket, akkor legegyszerűbben a NAV honlapján igényelhet újat. A pénzforgalmi számla nyitására kötelezettek kizárólag belföldi pénzforgalmi számlájukról, átutalással rendezhetik a befizetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában