Frissen Vasból

2021.10.20. 10:30

A győri énekes nem láthatja ikerfiait, amíg börtönben van

A több mint 100 millió forintos csalással vádolt énekes felesége nem szeretné, ha a közös ikerfiaik a rácsok mögött látnák az apjukat. Az asszony már beadta a válópert, melyben a gyerekelhelyezés kizárólagosságát is magának kéri – írja a Bors.

origo.hu

20210506 Győr Letartóztatták a csalással gyanúsított győri megasztáros énekest, Fotó: Csapó Balázs CSB Kisalföld

Forrás: Kisalföld

Fotó: Csapó Balázs

Fekete Dávidot idén májusban vették őrizetbe, jelen állás szerint pedig november hatodikáig kell bent maradnia. A hatóságoknak a jogszabályok szerint legkésőbb öt nappal a lejárati időpont előtt kell dönteniük a hosszabbításról, vagy az enyhítésről.

IDŐKÖZBEN VISZONT A FELESÉGE, REGINA BEADTA A VÁLÓKERESETET.

A papírokat a Bors értesülései szerint a börtönbe postázta az asszony jogi képviselője, ezzel is érzékeltetve, hogy Dávid iker fiainak édesanyja nem szeretne sokáig várni arra, hogy hivatalosan is elválasszák őket.

„Valószínűsítem, hogy megkapta Fekete Dávid a bontóperben benyújtott keresetet, ami nem csak a házasság felbontását tartalmazza, hanem járulékos kérdéseket is: úgy, mint gyermekelhelyezés, kizárólagos szülői felügyeleti jog, tartásdíj és kapcsolattartás. Ügyfelem azt szeretné, ha a gyermekeik életében részt venne az édesapjuk is, hiszen az egészséges fejlődésükhöz erre szükség van, tehát bármikor meglátogathatja őket, amikor szeretné” – nyilatkozta a Borsnak, dr. Pikali Petra, Regina jogi képviselője.

11 év börtön várhat rá

A jogász nem említette, de nyilvánvaló, hogy az édesapa csak akkor tudja látogatni a gyerekeit, ha nincsen börtönben.

Hogy Fekete Dávid mikor szabadul, arról csak találgatni lehet. Ha bebizonyosodnak a vádak, miszerint elkövette a több mint százmillió forintos tartozást felhalmozó sikkasztást, csalást és közokirat-hamisítást, akkor

AKÁR 11 ÉVRE IS BÖRTÖNBE KERÜLHET.

Akkor viszont szinte bizonyos, hogy nem látja majd felnőni a közel kétéves gyerekeket, hiszen a Bors megbízható forrásból származó információi szerint

REGINA NEM HAJLANDÓ A BÖRTÖN FALAIN BELÜLRE VINNI A FIÚKAT.

Még akkor sem, ha a legtöbb BV intézetben a látogatótérben játékszobák is vannak, hogy az elítéltek gyerekei is komfortosan érezzék magukat a látogatáskor. Ebből viszont nem kér az énekes felesége.

Forrás: origo.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában