nemes ügy

2021.10.13. 11:18

A vasi megyeszékhelyen is összefognak a balesetben megsérült szombathelyi állatorvosért

Ezúttal nem sportolók, hanem Vas megyei állatbarátok kezdeményezték a jótékonysági eseményt.

vaol.hu

Dr. Varjú Gábor szerint érdemes időben felkészülni – ez esetben is a legjobb a megelőzés Fotó: VN-archív

Fotó: VN-archív

Ahogy arról már beszámoltunk, a triatlonosok jótékonysági futást szerveznek Veszprémben, amelynek apropója, hogy segítsék bajba jutott társukat, dr. Varjú Gábort. A köztiszteletben álló szombathelyi állatorvos edzés közben szenvedett sérülést. Vas megyében is szerveznek jótékonysági akciót, amit ezúttal nem sportolók, hanem állatbarátok kezdeményeztek: a legnépszerűbb közösségi oldalon is megosztott eseményt, amit Mancsokkal a Dokiért névre keresztelték.

Mint írják, akinek állata van, mindenki ismeri dr. Varjú Gábor nevét. Évtizedek óta gyógyítja kedvenceinket, segít a bajba jutott állatokon, embereken is. Óriási sportember, küzdő. Most neki van szüksége a gyógyuláshoz a szeretet erejére. Szeretnénk, ha velünk lennétek, szeretnénk, hogy a megye legnagyobb állatos közösségeként összefognánk és megmutatnánk, hogy támogatjuk Gábort a felépülésben. 2021. október 23-án, szombaton, 10-15 óra között, folyamatos indulási lehetőséggel: Szombathely, Vízöntő utca 7. szám alól indulva, kijelölt útvonalon, pár kilométeres távot, lesétálva, lefutva, kutyusokkal, családdal, barátokkal (kutyust akár tudunk biztosítani), megmutatjuk Gábornak, hogy mindannyian vele vagyunk. A jelképes nevezési díj 1000 forint lesz. Minden résztvevőről készülne fotó is, amit Gábor családjához eljuttatva szeretnénk, ha tudhatná, mennyi „mancsos” szíve dobban érte – áll a Fekete István Állatvédő Egyesület által létrehozott esemény leírásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában