Projekt

2021.10.18. 17:00

Átalakítják a csepregi óvodát

Átadták a munkaterületet a kivitelezőnek, megkezdődött az óvoda átalakítása és a bölcsőde építése. Megelőzően a városgazdálkodás magára vállalta a bontási feladatokat.

Vas Népe

– Szerettük volna meggyorsítani az építkezést, és spórolni akartunk, mert nagyon elszálltak az árak, ezért a bontásokat előre kivettük a közbeszerzésből, hogy a szerződéskötés után, amikor felvonul a kivitelező, azonnal megkezdhesse a tényleges építkezést – tudtuk meg Horváth Zoltán polgármestertől.

Amint mondta, milliós nagyságrendű az a munka, amit a város bevállalt, a szakértelmet nem igénylő feladatok között volt, hogy felszedték a régi szalagparkettát, ajtótokokat bontottak, leverték a vakolatot és a csempéket, kerítést bontottak, fákat vágtak ki.

Mindemellett megkezdődött egy kis energetikai beruházás, ami az óvodán kívül a középső iskolát érinti, nap­elemeket telepítenek a tetőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában