Balesetmentes közlekedés

2021.10.05. 07:00

Az autóklub és az önkormányzat közösen javítja a közlekedéskultúrát Kőszegen

Az önkormányzat a Magyar Autóklubbal megállapodást írt alá, amely a közlekedésbiztonság, a közlekedéskultúra és a környezetvédelem előmozdítását célozza.

Tóth Kata

Fotó: Unger Tamás

A hétfőn tartott sajtótájékoztatón számoltak be erről a felek. Összehangolják tevékenységüket és kölcsönösen segítik egymást a biztonságos, balesetmentes közlekedés, az autósok – például a sok ingázó – munkába járása, az egészségügyi, oktatási és kulturális intézmények elérhetősége, a közlekedők felkészítése és a gépjárművek műszaki állapotának javítása területén. Konzultációs fórumot hoznak létre, amely évente kétszer tanácskozik – erről is beszélt tegnap Kiss Ambrus, a Magyar Autóklub Nyugat-Dunántúli Regionális Szervezetének elnöke és Básthy Béla polgármester.

A kiemelt képen: Terplán Zoltán alpolgármester, Kiss Ambrus, Básthy Béla, Kiss Józsefné elnökségi tag és Nagy Csaba regionális küldött látható

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában