Jótékonyság

2021.10.16. 09:10

Az egyházasrádóci Kornélia mosolyáért: Mezekre lehet licitálni

Újabb két érdekes tárgy került árverezésre a közösségi oldal Jótündérek jótékonysági csoportjában a „Kornélia mosolyáért” gyűjtés segítésére.

Merklin Tímea

Fotó: VN/ Pecsicsné Kiss V.

Az egyházasrádóci négygyerekes családban Kornélia a hármas ikrek egyike, agykárosodást szenvedett, szülei mindent megtesznek a fejlesztéséért, ami sokba kerül a lehetőségeikhez képest.

Az édesanya, Pecsicsné Kiss Veronika hívta fel a figyelmünket a magyar válogatott dedikált mezére, amely egy névtelenségét megőrizni kívánó, nagylelkű felajánló jóvoltából került a licitre. A mez, amit a focisták a márciusi, 3-3-as döntetlennel záruló Lengyelország elleni meccs után írtak alá, most Kornélia rehabilitációját segíti.

Olyan aláírások szerepelnek rajta – a teljesség igénye nélkül –, mint Nagy Ádám, Szalai Ádám, Gulácsi Péter, Sallai Roland, Lovrencsics Gergő, Hangya Szilveszter, Kleinheisler László, sőt a szövetségi kapitány, Marco Rossi is ellátta kézjegyével. Az árverés ötvenezer forintról indul, október 20-ig lehet licitálni rá.

Kikerült az oldalra még egy mez: Kornélia édesapjának barátai, Olasz Péter és Papp Ádám közbenjárásával kaptak egy, a Bundesligában szereplő SC Freiburg játékosai által aláírt mezt, egy dedikált zászlót és egy szurkolói sálat. Erre a relikviacsomagra október 31-ig lehet licitálni. Olasz Péter azt írta: „Sokat gondolkoztam, hogyan segíthetnék. A srácok szívügyüknek tekintik a pici lány gyógyulását, mind aláírták a Sallai Roland által felajánlott mezt”.

Kiemelt képünkön: Kornélia az egyik dedikált mezben, a másik mellette, körülötte a testvérei

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában