Frissen Vasból

2021.10.27. 17:57

Az M1-esen történt tragédia előtt fél órával is majdnem súlyos baleset volt – videó

A Győrben közlekedünk videóján látszanak a Közút munkatársai. Ekkor még nem történt súlyos baleset, fél órával később következett be a tragédia.

kisalfold.hu

Tragikus baleset az M1-esen, járműnek ütközött egy kamion, a Közút lébényi munkatársa vesztette életét – szólt a borzalmas hír kedden. A Győrben közlekedünk videója szerint a halálos baleset előtt bő fél órával ugyanott már majdnem karambol történt.

A kisalfold.hu az alábbiakról számolt be: „Ez a tragikus kimenetelű baleset előtt körülbelül fél órával játszódott le a szemeim előtt ugyanott. A román sofőr durván öt méterrel a védőautó előtt rántotta a belsőbe a furgont. Már ez is majdnem nekik ment. Azért nem látszik, hogy mennyire necces volt a helyzet, mert száz méterre lemaradtam, hogy legyen helye a furgonnak besorolni elém, de csak nem akart az istenadta. Már készültem, hogy meg kell állnom, mert neki megy a közutasoknak” – írta a felvétel készítője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában