Nem veszik át

2021.10.01. 12:00

Döntött a vépi testület: a lerakóban nincs zöldhulladék

Döntöttek a képviselők önkormányzati rendelet módosításáról, elhangzottak beszámolók is a tegnapi testületi ülésen, a leghosszabban a zöldhulladék gyűjtésének kérdését tárgyalták. Az eredmény: mától nincs átvétel a le­rakóban.

Tóth Kata

20210909 Vép Zöld hulladékot darált az önkormányzat a szomszéd telken, fűrészporos lett mindenük Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe VN

Fotó: Cseh Gábor

Az óvoda tevékenységéről a vezető, Alpárné Pálma Kinga tájékoztatott, ezt és a Hatos-iskola intézményvezetője, Molnár Krisztina beszámolóját is elfogadták a képviselők.

Eredicsné Horváth Lenke az önkormányzat gazdálkodásának idei első félévi helyzetéről beszélt a közös intézményekre tekintettel Vép és Bozzai önkormányzatának együttes ülésén. Ezután a vépi képviselőknek szólt Molnár Krisztina elnök a Tudás Fája Közalapítvány, Varga Elek pedig a Vép Fejlődéséért Közalapítvány működéséről.

Ingatlanok haszonbérletére érkezett pályázatokról is döntöttek a képviselők.

A zöldhulladék gyűjtésével kapcsolatban is szavaztak: mától szünetelteti az önkormányzat a nyesedék begyűjtését a kiskastély mögötti területen. A Vas Megyei Kormányhivatal környezetvédelmi főosztályával együttműködve keresik a probléma megoldását.

Kiemelt képünkön: A Szent Imre utcai telephely már nem fogad

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában