Régi álom

2021.10.19. 20:01

Felbőgött Balu Szombathelyen – Kiss Norbert Európa-bajnok kamionversenyző meglepte édesanyját – fotók, videó

A hétvégén még Olaszországban nyerte meg a gyorsasági kamionos Európa-bajnokság 2021-es szezonját Kiss Norbert, kedden pedig már szülővárosában, Szombathelyen bőgette fel az impozáns látványt nyújtó MAN kamion motorját.

Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Kedden délután az Oladi iskola előtt tűnt fel a Balu névre keresztelt kamion – amikor megjelent az utcában az 1150 lőerős, 5,3 tonnás jármű, és felbőgött a motor, egy pillanatra bizony megdermedtek az emberek. De csak addig tartott a rövid ijedtség, míg fel nem ismerték a Szombathelyről indult, immár háromszoros Európa-bajnok kamionversenyzőt. Kiss Norbert az Oladi iskolában dolgozó édesanyját lepte meg a váratlan látogatással – láthatóan sikerült a meglepetés. És valóra váltott egy régi tervet: elhozta Szombathelyre a versenykamionját, ment egy kört vele a Kodály Zoltán utcában is, ott, ahol a gyerekkorát töltötte, ahol felnőtt.

Kiss Norbert és a Révész Racing csapata szerdán 10 órától a Király utca sarkán, a Fő térnél közönségtalálkozót tart. Találkozni lehet az Eb-győztes pilótával, meg lehet nézni a versenykamiont, a szállító járműveket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában