Jótékonyság

2021.10.05. 11:30

Győrvári böllérfesztivál után: rengeteg hússal lepték meg a körmendi kórház járóbeteg ellátásának szakdolgozóit

A győrvári VIII. Vas Megyei Gasztronómiai Fesztivál és Böllérverseny szervezői jótékony kezdeményezéssel álltak elő a rendezvényt követően.

Tóth Judit

Petrovics László, Bárány Győzőné és Nagy Gábor az átadón

Fotó: Cseh Gábor

Győrvár polgármestere, Kaczor Zsolt Mihály és a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke, Marton Ferenc javaslatára meglepték a Dr. Batthyány-Strattmann László Kórház járóbeteg ellátásának szakdolgozóit. Mintegy hatvan kilogramm sertéskarajt vittek az intézménybe, amellyel köszönetüket fejezték ki az egészségügyi dolgozóknak a koronavírus-járvány alatt tanúsított helytállásért.

Petrovics László, Bárány Győzőné és Nagy Gábor az átadón
Fotó: Cseh Gábor

– Ez egy jelképes ajándék, nem mérhető ahhoz a munkához, amelyet a kórházi dolgozók végeztek a pandémia alatt. Nagyon sok helyre kerülhetett volna ez a húscsomag, de most a körmendi járóbeteg ellátás szakdolgozóira esett a választás, akiknek nagyon köszönjük a munkát – mondta Nagy Gábor, a megyei közgyűlés tagja, aki dr. Bárány Győzőnének, a járóbeteg ellátás részlegvezetőjének és Petrovics László műtőssegédnek adta át a csomagot.

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/hagyomany-minoseg-gasztronomia-a-gyorvari-bollerfesztivalon-5347820/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában