Frissen Vasból

2021.10.24. 12:58

Hatan sérültek meg a 84-es úton történt balesetben Káldnál – fotók

Az ötszemélyes autóban hatan ültek, mindenki megsérült.

HI

Fotó: HI

 

Lapunkat megkereste a balesetben érintett Renault vezetője és elmondta, hogy az első információkkal ellentétben ő az autójával a Mazda mögött közlekedett, és a balra figyelmetlenül kanyarodó, majd az Audival ütköző Mazda csapódott vissza a Mazda mögött érkező Renault személyautónak.

Vasárnap délután egy Mazda haladt a 84-es főúton, amikor a sofőr Káld közelében egy erdei útra akart kanyarodni, ezért megállt, de a sofőr időközben észrevette a behajtani tilos táblát, így mégis tovább haladt volna a 84-esen, de közben nekiütközött a szemből a 84-es úton érkező Audinak. A Mazda ezután még az Audi mögött érkező Renault személyautónak is nekiment.

Fotók: HI

Az Audi az ütközés után az árokban állt meg az oldalára borulva, kiderült, hogy az ötszemélyes autóban hatan utaztak. Értelemszerűen ezért biztonsági öv sem jutott mindenkinek, az ütközésben mindenki megsérült, a mentők négy embert szállítottak közülük kórházba.

Előzmény:

15.00.: Ismét teljes szélességében járható a főút Káld és Gérce között.

A baleset helyszínelése befejeződött, a főúton mindkét irányba zavartalanul haladhat a forgalom – közölte a rendőrség.

13.10.: Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök.

 

A jelenlegi információk szerint 2021. október 24-én 12 óra 15 perckor személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 84. számú főút 52. kilométerszelvényében Káld és Gérce között. A balesetben három gépkocsi ütközött, többen sérülést szenvedtek. A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére a főutat teljes szélességében lezárták; a Jánosháza irányából érkezőket Borgátánál terelik a 8415-ös útra, a Sárvár felől érkezőknek a főút és a 84115-ös út kereszteződésében kell lehaladniuk Gérce irányába.

 

12.59.: A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a baleset a 84-es főúton, Káldnál történt.

Mint írják, három autó ütközött össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában