Frissen Vasból

2021.10.27. 14:27

Hende Csaba kedveli a Nemény Andrással közös képeket

Közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe a Fidesz szombathelyi csoportja, miután a baloldali sajtóban arról jelent meg írás, hogy Nemény Andrást „levágták” egy Hende Csabával készült közös fotóról. A Fidesz cáfolta a feltételezést, és rámutatott: Czeglédy turnézta azzal körbe a helyi sajtót, hogy az előválasztási kampány idejére igencsak megromlott a kapcsolata Nemény Andrással.

Vas Népe

20210204 Állami kézbe kerül az MMIK, Hende Csaba országgyűlési képviselő, Fekete Péter kultúrálért is felelős államtitkár, Nemény András polgármester, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

„A valóság az, hogy Hende Csaba nem vágta le soha Nemény Andrást a fotókról. Sőt kifejezetten szereti a Neménnyel közös képeket, főleg azokat, amelyeken látszik, hogy a város fejlődése érdekében folyamatosan egyeztetnek és együttműködnek. Ezért is invitálta és invitálja Hende Csaba Nemény Andrást és a munkatársait folyamatosan az Országgyűlésbe, ahol gyakran egyeztetnek közösen a döntéshozókkal” – olvasható a Fidesz szombathelyi csoportja által küldött közleményben. Majd így folytatták: „Az bizonyára elkerülte az ellenzéki média figyelmét, hogy Czeglédy Csaba, a DK képviselőjelöltje maga turnézta körbe a helyi médiát azzal, hogy az előválasztási kampány idejére igencsak megromlott a kapcsolata Nemény Andrással és a baloldali városvezetéssel. Kijelenthető tehát, hogy a zavar nem Hende Csaba és Nemény András együttműködésében keresendő” – áll a közleményben.

Kitértek arra is, hogy az adófizetők pénzén fenntartott önkormányzati hetilap volt, amelyik „Hende Csabát cenzúrázta ki”.

Az Országgyűlés alelnöke „jelenleg is gőzerővel dolgozik a város fejlődésén, és a Szombathely300 konzultáción, melynek keretein belül a szombathelyiek maguk mondhatják el, hogy milyen várost szeretnének” – zárta a Fidesz a közleményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában