A város fejlődése

2021.10.27. 14:27

Hende Csaba kedveli a Nemény Andrással közös képeket

Közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe a Fidesz szombathelyi csoportja, miután a baloldali sajtóban arról jelent meg írás, hogy Nemény Andrást „levágták” egy Hende Csabával készült közös fotóról. A Fidesz cáfolta a feltételezést, és rámutatott: Czeglédy turnézta azzal körbe a helyi sajtót, hogy az előválasztási kampány idejére igencsak megromlott a kapcsolata Nemény Andrással.

Vas Népe

„A valóság az, hogy Hende Csaba nem vágta le soha Nemény Andrást a fotókról. Sőt kifejezetten szereti a Neménnyel közös képeket, főleg azokat, amelyeken látszik, hogy a város fejlődése érdekében folyamatosan egyeztetnek és együttműködnek. Ezért is invitálta és invitálja Hende Csaba Nemény Andrást és a munkatársait folyamatosan az Országgyűlésbe, ahol gyakran egyeztetnek közösen a döntéshozókkal” – olvasható a Fidesz szombathelyi csoportja által küldött közleményben. Majd így folytatták: „Az bizonyára elkerülte az ellenzéki média figyelmét, hogy Czeglédy Csaba, a DK képviselőjelöltje maga turnézta körbe a helyi médiát azzal, hogy az előválasztási kampány idejére igencsak megromlott a kapcsolata Nemény Andrással és a baloldali városvezetéssel. Kijelenthető tehát, hogy a zavar nem Hende Csaba és Nemény András együttműködésében keresendő” – áll a közleményben.

Kitértek arra is, hogy az adófizetők pénzén fenntartott önkormányzati hetilap volt, amelyik „Hende Csabát cenzúrázta ki”.

Az Országgyűlés alelnöke „jelenleg is gőzerővel dolgozik a város fejlődésén, és a Szombathely300 konzultáción, melynek keretein belül a szombathelyiek maguk mondhatják el, hogy milyen várost szeretnének” – zárta a Fidesz a közleményt.

Ezek is érdekelhetik