Folytatás

2021.10.21. 07:00

Ismét összejött a vépi Deák utca népe

Tavaly augusztusban volt az első szomszédolós-ismerkedős összejövetel a Deák utcában. A főszervező Török Sándornak az idén nyáron többen jelezték: olyan jól sikerült az első alkalom, hogy szívesen vennék a folytatást.

Tóth Kata

20211016 Vép Deák utcaiak találkozója Fotó: Szendi Péter SZP Vas Népe Képen: Kovács Péter Vép polgármestere (j)

Fotó: Szendi Péter

A főzést az idén is Szalai Gábor vállalta: marhapörkölt készült 25 kiló húsból. Az édes-sós süteményeket az utcabeliek vitték: zserbóval, sós stanglival, pogácsával és jóféle szíverősítővel is kínálták egymást. A találkozóra meghívták Kovács Péter polgármestert és a képviselőket is, akik közül Horváth Péter nemrég költözött az utcába, az előkészületekben már ő is segített.

Legalább hatvan embert vártak az összejövetelre – természetesen a Deák utcai sportpályára, ahol zeneszóra jókedvűen falatozó lakókkal találkoztunk, amikor szombat délután ott jártunk. Ahogy tavaly, úgy ezúttal is úgy köszöntek el egymástól a Deák utcaiak: jövőre veletek ugyanitt.

Kiemelt képünkön: Szalai Gábor és Török Sándor a kondérral, Horváth Péter és Rózsa Ildikó kínálják a kóstolót

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában