Ősz

2021.10.19. 07:00

Ismét őszi tökparádé a szombathelyi Szivárvány óvodában – fotók

Nem múlik el az ősz tökfaragás nélkül a Szivárvány óvodában. Az idén is közös díszítésre hívták az óvónők a gyerekeket és szüleiket, hogy „rémes és egyben mókás hangulatot” teremtsenek.

Tóth Kata

20211018 tökfaragás a Szivárvány óvodában, Szombathely, Szendi Péter, Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

Tegnap reggelre várták az oviba a töklámpásokat: mint megtudtuk, mind a hét csoport kivette a részét a dekorációból. Fantáziadús faragványok készültek – amikor délelőtt ott jártunk, már tökéletes kompozíciót alkottak a szalmabálákra elhelyezett tökök és más őszi termések az épület bejáratánál. Láttunk fogszabályozós, szemüveges, boszorkányos, pók járta, lila üstökű, dióhéjfogú, sárgarépaorrú töklámpást és olyat is, amit direkt kedvesre alakított a gazdája, szív alakú szemet vájt neki. Hétvégén tököt fabrikált Körmendi Ármin, Nagy Noa, Horváth Panni és Csonka Barna is. Nagy munkájuk van benne és nagy örömük: anyával, apával, testvérrel, nagyszülővel együtt alkothattak.

Kiemelt képünkön: Körmendi Ármin, Nagy Noa, Horváth Panni és Csonka Barna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában